TAIZHOU GANGBANG BUILDING MATERIAL CO., LTD. es va establir el 2011. La nostra empresa està ubicada a la Ciutat Industrial Costal, Sanmen, TaiZhou, ciutat de la província de Zhejiang, que compta amb tots els recursos del cinturó econòmic costaner. Els productes principals són: Exterior / Decoració interior ACP, Publicitat d'impressió ACP, Classe A / B ignífuga ACP, ACP de fusta, panell compost de coure, Panell compost de titani-zinc. Panell compost ràpid i panell compost d'acer inoxidable.


La nostra empresa cobreix una superfície de més de 100 MU i 35.000 metres quadrats de l'àrea de construcció. Amb el nostre desenvolupament empresarial seguim introduint i absorvient el personal tècnic internacional de producció avançada i l'experiència de gestió fent innovació i insistint en la marca, ens convertim en els productors que poden produir el ACP superample amb 2 metres al més ample. Ens esforcem per crear la marca GANGBANG d'alta gamma, alta qualitat i verd en els camps de materials de construcció.


La nostra empresa persegueix ISO9001: certificació del sistema de qualitat 2008 i tots els nostres productes han aprovat la certificació de qualitat CTC de la Xina National Building Material Test Center. Tenim molts certificats d'autoritat com CE, SGS, PSB, ASTM, BSI i ISO14001: 2004.


Després de diversos anys d'esforços, la nostra empresa ha establert una àmplia xarxa de vendes que abasta més de 30 províncies a la Xina i 150 països. Seguint el nostre propi estil, seguirem liderant la nova tendència en els camps de materials de construcció decoratius basats en el mercat intern i l'expansió a l'estranger en el nou segle.