Panell de recobriment compost d'alumini

Panell de recobriment compost d'alumini

El panell d'alumini compost d'Alucosuper és famós en els mercats nacionals i estrangers per la seva gran qualitat i reputació. Té una gran resistència, dimensions estables, superfície plana, estrès interior inferior al mateix tipus, colors fins i tot rics de revestiment, adhesió excepcional i excel·lent corresió. ...
Xateja ara

Detalls del producte

El panell d'alumini compost d'Alucosuper és famós en els mercats nacionals i estrangers per la seva gran qualitat i reputació. Té una gran resistència, dimensions estables, superfície plana, estrès interior inferior al mateix tipus, colors fins i tot rics de revestiment, adhesió excepcional i excel·lent corresió. resistència, resistència a la intempèrie i resistència a la contaminació, sent una mena de cortina ideal per a la decoració de parets interiors i exteriors.

Els principals productes inclouen panells compostos d'alumini comuns, panells d'alumini i plàstic ignífugs amb protecció contra incendis A i classificació B1, panell compost d'alumini autolimpiant resistent a la contaminació.


Investigació