Recobriment PVDF A / B incombustibles d'alumini/taula aglomerada

ACP ignífug és compost d'alt/baix capa de plaques d'alumini amb inorgànic compost nucli ignífug ignífugs, després de la capitalització de la pel·lícula de polímer, doble cara pintura i agreujar darrer full.
Xateja ara

Detalls del producte

Recobriment PVDF A / B incombustibles ACP

ACP ignífug és compost d'alt/baix capa de plaques d'alumini amb inorgànic compost nucli ignífug ignífugs, després de la capitalització de la pel·lícula de polímer, doble cara pintura i agreujar darrer full. S'aplica àmpliament a edifici cortina esperes amb elevades necessitats ignífugs. És la tercera generació per substituir productes importats ACP de mur cortina i decoració d'interiors ACP. ACP ignífug té no només tots els avantatges de el normal ACP però també excel·lent ignífug. Això ha conformat a la norma GB8624 B1 i A2 ignífug, LSOH, lliure d'halògens, no gas verinós, nucli dur capa, processament fàcil i instal·lació.


◎ Tret:

Actuació notable ignífug ①
Amb un alt rendiment nucli LSZH, la 4mm ACP pot permetre 20-30mins sota l'impacte positiu de la flama de 1200-15OO grau. Segons GB8624-2006 "materials de construcció rendiment de combustió del mètode", és els materials ignífugs nivells B1 i aconseguir a través de certificació NFTC.

Súper Weather capacitat

Per PVDF recobriment avantatge com a resistència a la corrosió, taca resistència i capacitat de temps, no importa què tan calent sol o congelació de blizzard, nostre ACP ignífug és en bon estat en el seu aspecte original perfecte.

Súper pelant força

Amb nucli ignífugs d'alt rendiment, l'índex tècnica clau, closca força, és més alt que el panell no ignífug en un 10% més que ha pelat 2O cicles amb temperatures de 40 º C a 80 º i sense canvis força.

revestiment uniforme, varietat de color:

El recobriment s'adhereix per empatar metalls després de recobriment de conversió i paper d'alumini. Més uniforme i colors, més seleccionables i coctelería

Alta resistència

Amb resistència de fort impacte, pintura de qualitat alta duresa, ACP té danys en zona de sorra i vent.

Fàcil manteniment

Fàcil de netejar, fins i tot en algunes zones de contaminació més pesat, ACP ignífug es poden netejar per Netejador neutre només. Mantenir-lo nou després de cada neteja.


◎ Gamma d'aplicació:

ACP ignífug és un material ideal per àmpliament utilitzats en la decoració de mur cortina interiors i exteriors, com les sales d'exposicions, sales de recepció gran.

botigues, edificis d'oficines, madeixes, hotels, hostals i apartaments; S'utilitza per decorar les parets interiors, sostres, banys, cuines, balcons, cartells, túnels, metro agonitzants, locutori, vela i altres usos industrials.

Investigació