Panell compost d'alumini PVDF / PE

Panell compost d'alumini PVDF / PE

Panell de paret, panell compost, fabricant / proveïdor de revestiment de paret a la Xina, oferint panell compost d'alumini PVDF / PE, material de decoració i material de construcció Panell compost d'alumini, panell compost d'alumini de bona flexibilitat i així successivament.
Xateja ara

Detalls del producte

Informació bàsica


  • Gruix del panell: 3 mm

  • Funció: ignifucació, antiestàtic, antibacteriana, a prova de motlle

  • Certificació: CE, ASTM, ISO, Green Leaf

  • Paquet de transport: caixa de fusta o a granel

  • Origen: Taizhou, Xina

  • Acabat superficial: revestiment

  • Gruix d'alumini: 0.15 mm

  • Ús: Paret externa, murs cortina, interiors, publicitat


  • Especificació: 1220 * 2440 mm; Personalitzat disponible

  • Codi HS: 760611

Descripció del producte

Panell compost d'alumini PVDF / PE

El panell compost d'alumini és un nou material després que s'utilitzi una fulla de processament d'alumini-num gran que s'ha polido i revestit amb laca. El polietilè és la seva capa central.
La placa d'alumini es compon de dos tipus diferents de materials (metalls i no metàl·lics), conserva les característiques principals del material (alumini, plàstic de polietilè no metàl·lic) per superar les deficiències del material original i ha obtingut un material excel·lent propietats, com el luxe, la resistència a la corrosió, la resistència al cop, el foc, la humitat, l'aïllament acústic, l'aïllament tèrmic, la resistència al xoc; pes lleuger, fàcil d'afegir Formar, facilitar el transport i la instal·lació, poden ajustar ràpidament les característiques constructives, aquestes característiques amplien la perspectiva d'aplicació àmplia de la placa d'alumini

. Estructura del panell d'alumini-plàsticMida estàndard

Mida estàndard 1220 * 2440 * 4 mm
Gamma de gruixos 2mm ~ 8mm
Rang de longitud menys de 6000mm
Amplada disponible 900 mm ~ 2000 mm
Espessor de pell d'alumini 0,1 mm ~ 0,6 mm
Colors Panell compost d'alumini
té més de 100 colors per triar, RAL i PANTONE són acceptables
Revestiment PE, PU, PVDF, FEVE, NANO, antibacterianes, antiestàtiques, anti-scratch .....
Embalatge Caixa de fusta o a granel
Data de lliurament color estàndard, necessita entre 7 i 10 dies, el color i l'amplada especials necessiten 25 dies
Línies de producció Línia de producció 10


Característiques del producte :

1.ECONOMIA
Amb la utilització de panells d'alumini-plassitic de qualitat, no es disposa de manteniment durant molt de temps, de manera que s'ha estalviat les despeses de manteniment de les construccions de gran alçada del mòdem. a causa de la greu contaminació de les ciutats del nostre país, és possible que necessitin ser manejades i netejades diversos anys més tard. Són fàcils de netejar, poden netejar-les mitjançant un agent de neteja neutre i aigua neta i sortir a ser una nova fada després de netejar-la.
2.DURABILITAT
Els panells compostos d'alumini i plàstic recoberts amb fluorcarbon presenten una alta durabilitat, bona resistència contra el clima, alta temperatura, desgast i contaminació.
3FLANTNESS
Aluuminum: els panells aplàsics tenen una superfície llisa per satisfer el gaudi superior de les construccions modernes,
4. PESI DE LLUM
Els panells d'alumini-plàstic són compostos d'alumini i plàsits. És més lleuger que altres materials de decoració, per tal de facilitar el treball d'instal·lació i escurçar el període de construcció.
5. FÀCIL INSTAL·LACIÓ
Els panells d'alumini-plàstic poden ser fàcilment tallats, acanalats i inclosos en forma d'arc o d'angle recte per satisfer els requisits de la decoració.
6.No inflamables  
Les làmines d'alumini externes no inflamables ofereixen protecció contra el material del polietilè, i tallen la conducció de calor en les etapes inicials de la combustió, amb una resistència resistent al nivell internacional.
7. DESEMBRE DEL DESENVOLUPAMENT
Si ho sol·liciten els clients, el panell de plàstic alminum es pot fer amb colors i formes distorsionats per satisfer el disseny original dels arquitectes, cosa que permetrà obtenir un efecte de decracció perfecte
8 . ENVIONEMENTAL-FRIENDIY
Sense canvis en el recobriment superficial, no hi ha contaminació amb el medi ambient.


Sol·licitud:
Ampliament utilitzat en projectes decoratius, especialment per a decoracions interiors i exteriors, com la decoració de la llar, l'aeroport, les estacions, els bancs, els hotels, els cinemes, els estadis, les escoles, els restaurants, les biblioteques, l'hospital, les oficines, les cadenes, el centre comercial i altres edificis públics. .
Investigació