A / B incombustibles titani Zinc/taula aglomerada

A / B incombustibles titani Zinc/taula aglomerada

Compost de zenc de titani panell nostre panell compost aliatge novament desenvolupat utilitzat per mur cortina. Això s'agreuja per aliatges de titani zenc i materials ignífugs minerals.
Xateja ara

Detalls del producte

A / B incombustibles titani Zinc/taula aglomerada

Compost de zenc de titani panell nostre panell compost aliatge novament desenvolupat utilitzat per mur cortina. Això s'agreuja per aliatges de titani zenc i materials ignífugs minerals. Aliatge de titani-zinc és més dur i més durador que el zinc habitual. Té les característiques de manteniment lliure de tota la vida i compleix els requisits de les estètic estàndard i actual demanda de mur cortina moderna.

 

Per què triar tauler de titani-Zinc

1. etern material

El zinc és un material atemporal i pot plenament Mostra tant tècnica moderna aparença i bellesa clàssica.

2. vida prevista de

La vida de l'abast de Zinc a 80-100 anys sota l'entorn normal i raonable instal·lació hi ha pocs material té la mateixa vida que s'esperava que el zinc arreu del món.

3.Self de curació

Pot self-heal en esgarrapades o tacat en el seu transport i instal·lació o durant la seva vida.

4. fàcil manteniment

Gairebé no cal netejar durant tot el que és vida.

5 compatibilitat

Tauler de zenc pot ser compatible amb molts altres materials, com alumini, acer inoxidable, vidre, pedra i així successivament.

6 natural material

El zinc és un bioelement d'humans animals i plantes. La pluja d'aigua recorre de mur cortina de zenc és conformitat amb sistema d'aigua de beure. Pot fluxos estany, riu i jardí sense cap contaminació.


Investigació