TAIZHOU GANGBANG edifici MATERIAL Co, Ltd va ser fundada el 2011. La nostra empresa està situat a la província de ciutat de TaiZhou de Zhejiang Costal una ciutat Industrial, Sanma, que té tots els recursos de la franja costanera econòmica. Principals productes són A Exterior/Interior decoració ACP, impressió de publicitat ACP, / panell ACP ignífug de classe B, ACP fusta, compostos de coure, titani-zinc Panel.Steep compost/taula aglomerada i panell compost d'acer inoxidable.


La nostra empresa cobreix una superfície de més de 100 MU i 35000 metres quadrats amb el nostre desenvolupament empresarial que seguim introduir i absorbir la producció avançada internacional equips tècnics de la construcció i gestió d'experiència fent innovació i insistint en la marca, hem convertit en un dels productors que pot produir l'ACP súper gran amb 2 metres a més ampla. Ens esforcem per crear GANGBOND marca amb alt extrem, qualitat i verd en l'àmbit material de construcció.


La nostra empresa persegueix la certificació del sistema de qualitat ISO9001: 2008 i tots els nostres productes han passat certificació de qualitat CTC de centre de prova Material de construcció nacional de Xina. Tenim molts certificats autoritat com CE, SGS, PSB, ASTM, BSI i ISO 14001: 2004.


Després de diversos anys d'esforços, la nostra empresa ha establert vendes àmplia xarxa que abasta més de 30 províncies a la Xina i 150 països portar endavant el nostre propi estil, continuarem liderar la nova tendència en decoratives camps material base en la construcció mercat domèstic i expansió a l'estranger en el nou segle.