Mur de cortina composta de coure ignífug A / B

El panell compost de coure a prova de coure contra incendis de coure està compost per una capa superior i inferior de plaques de coure amb un nucli ignífugo ignífugo compost inorgànic, després de la composició de la pel·lícula de polímer, la pintura de doble cara i la composició de la làmina posterior. S'aplica àmpliament a ...
Xateja ara

Detalls del producte

Mur de cortina composta de coure a prova d'incendis

El panell compost de coure a prova d'incendis està compost de capes superiors / inferiors de plaques de coure amb un nucli ignífugo ignífugo compost inorgànic, després de la composició de la pel·lícula polimèrica, la pintura de doble cara i la composició de la fulla posterior. S'aplica àmpliament a la construcció de cortines esperades amb altes exigències de protecció contra incendis. És la tercera generació per reemplaçar els productes importats de la cortina del panell compost de coure i la decoració d'interiors del panell compost de coure. El panell compost de coure a prova d'incendis no només té tots els avantatges d'un ACP normal, sinó que també és excel·lent a prova de foc. Està conformat amb la norma estàndard ignífuga GB8624 B1 i A2, LSOH, lliure d'halògens, gas no tòxic, capa de nucli dur, fàcil processament i instal·lació.

◎ Característica:

① Destacable rendiment contra incendis
Amb un nucli LSZH d'alt rendiment, el panell compost de coure de 4 mm pot permetre's 2O-3Omins sota l'impacte positiu de la flama de grau de 1200-15OO graus. Segons GB8624-2OO6 "rendiment de la combustió dels materials de construcció del mètode de qualificació", són els materials retardants de flama a nivell B1 i obtenen la certificació NFTC.

capacitat Super Weather

Per a l'avantatge de la capa PVDF com la resistència a la corrosió, la resistència a la taques i la capacitat del clima, no importa el sol calent o la tempesta de congelació, el nostre panell compost de coure a prova de foc no està malmès en la seva aparença original i original.

Super pelat de força

Amb un nucli retardant de flama d'alt rendiment, l'índex tècnic clau, la resistència a la cisalladura, és superior al panell no contra incendis un 10% més. S'ha pelat 20 cicles amb temperatures de 40 ° C a 80 ° i sense canvis de força.

revestiment uniforme, varietat de colors:

El revestiment s'adhereix a lligar els metalls molt després del recobriment de conversió i la làmina d'alumini. Més uniforme i colorit, més seleccionable i personalitzat

Alta força

Amb una forta resistència a l'impacte, una pintura d'alta qualitat amb alta resistència, el panell compost de coure té algun dany en l'àrea de vent i sorrenc.

  Manteniment fàcil

Fàcil de netejar, fins i tot en algunes zones més contaminants, el panell compost de coure a prova d'ignició només es pot netejar amb un netejador neutre. Manténgalo nou després de cada neteja.

◎ Gamma d'aplicacions:

El panell compost de coure a prova d'incendis és un material ideal per a la seva àmplia difusió en la decoració de parets interiors i exteriors, com ara sales d'exposicions, grans sales de recepció.

botigues, edificis d'oficines, bancs, hotels, hostals i apartaments; S'utilitza per decorar parets interiors, sostres, banys, cuines, balcons,

cartells, túnels, trens de metro, cabina telefònica, iots i altres usos industrials.


Investigació