Revestiment FEVE A / B Mur de cortines compostes d'alumini ignífug

El recobriment FEVE és resistent a la cortina. La paret ACP resistent al foc està compost per una capa superior i inferior de plaques d'alumini amb un nucli ignífugo ignífugo compost inorgànic, després de la composició de la pel·lícula polimèrica, la pintura de doble cara i la composició de la làmina posterior. S'aplica àmpliament a la cortina d'edifici ...
Xateja ara

Detalls del producte

Revestiment FEVE Paret de cortina ignífuga

El ACP ignífug està compost de capes superiors / inferiors de plaques d'alumini amb un nucli ignífugo ignífugo compost inorgànic, després de la composició de la pel·lícula de polímer, la pintura de doble cara i la composició de la làmina posterior. S'aplica àmpliament a la construcció de cortines esperades amb altes exigències de protecció contra incendis. És la tercera generació que reemplaça els productes importats de muro cortina ACP i la decoració interior ACP. Els ACP ignífugs tenen no només tots els avantatges d'un ACP normal, sinó que també són excel·lents resistents al foc. Està conformat amb la norma estàndard ignífuga GB8624 B1 i A2, LSOH, lliure d'halògens, gas no tòxic, capa de nucli dur, fàcil processament i instal·lació.

◎ Característica:

① Destacable rendiment contra incendis
Amb un nucli LSZH d'alt rendiment, l'ACP de 4 mm pot permetre's de 20 a 30 minuts sota l'impacte positiu de la flama de 1200 a 1500 graus. Segons GB8624-2006, "materials de construcció de rendiment de combustió del mètode de classificació", són els materials retardants de flama a nivell B1 i obtenen la certificació NFTC.

capacitat Super Weather

Per obtenir un avantatge de revestiment PVDF com la resistència a la corrosió, la resistència a la taques i la capacitat del clima, no importa el sol calent o la tempesta de congelació, el nostre ACP ignífug està intacte en la seva aparença original i original.

Super pelat de força

Amb un nucli retardant de flama d'alt rendiment, l'índex tècnic clau, la resistència a la cisalladura, és superior al panell no ignífex en un 10% més. Es desenrotllen 2O cicles amb temperatures de 40 ° C a 80 ° i sense canvis de força.

revestiment uniforme, varietat de colors:

El revestiment s'adhereix a lligar els metalls molt després del recobriment de conversió i la làmina d'alumini. Més uniforme i colorit, més seleccionable i personalitzat

Alta força

Amb una forta resistència a l'impacte, alta duresa pintura de primera qualitat, ACP té algun dany en la zona ventosa i sorrenca.

  Manteniment fàcil

Fàcil de netejar, fins i tot en algunes àrees de contaminació més pesades, l'ACP ignífug només es pot netejar amb un netejador neutre. Manténgalo nou després de cada neteja.

◎ Gamma d'aplicacions:

El ACP ignífug és un material ideal per a la gran utilització en la decoració interior i exterior de la cortina, com ara sales d'exposicions, grans sales de recepció.

botigues, edificis d'oficines, bancs, hotels, hostals i apartaments; S'utilitza per decorar parets interiors, sostres, banys, cuines, balcons,

cartells, túnels, trens de metro, cabina telefònica, iots i altres usos industrials.Investigació