Rendiment de la composició d'alumini

- May 10, 2018-

Llicenciat en Supercopa

El plàstic compost d'alumini i plàstic adopta un nou procés i millora la resistència a la decoloració de l'indicador tècnic clau del panell compost d'alumini i plàstic a un estat excel·lent, que millora el rendiment de la planxa i la resistència a la intempèrie del panell compost d'alumini-plàstic.

El material és fàcil de processar

El pes del tauler compost d'alumini i plàstic és d'uns 3,5-5,5 kg per metre quadrat, de manera que es pot reduir el dany causat pel desastre del terratrèmol i és fàcil de manejar. Les seves propietats de construcció superiors es poden aconseguir mitjançant eines senzilles de tall per a tallar, tallar i planxar. Edge, corbat en una varietat de formes, angles rectes, amb el dissenyador, per fer una varietat de canvis, fàcil instal·lació, ràpida i reduir els costos de construcció.

Excel·lent rendiment contra incendis

Al mig del plafó d'alumini-plàstic es troba un material retardant de flama, material de nucli de plàstic PE, a banda i banda és extremadament difícil de cremar la capa d'alumini. Per tant, és un material ignífug de seguretat que compleix els requisits de resistència al foc de les normatives de construcció.

Resistència al impacte

Alta resistència a l'impacte, alta tenacitat, sense dany a la capa superior, resistència a l'impacte forta i sense danys causats pel vent i la sorra en zones amb grans vents i sorra.

Resistència al clima estupendo

Gràcies als seus avantatges únics en l'ús de les pintures de fluorocarburs PVDF basades en KYNAR-500 i la climatologia, es pot utilitzar fins a 20 anys sense danyar l'aspecte preciós en sol calorós o neu freda. esvaeix

Revestiment uniforme

Després del tractament de la transformació química i l'aplicació de la tecnologia cinematogràfica de Henkel, l'adhesió entre el panell de pintura i alumini-plàstic és uniforme i els colors són diversos, el que li permet triar un espai més ampli i mostrar la seva individualitat.

Fàcil manteniment

Els panells d'alumini-plàstic han millorat significativament la seva resistència a la contaminació. La contaminació urbana de la Xina és més greu. Després d'uns quants anys d'ús, s'ha de mantenir i netejar. Degut a les seves bones propietats d'autoneteja, només cal utilitzar un detergent neutre i aigua neta. Després de la neteja, els plats es tornaran permanentment nous.

Fàcil processament

La placa de plàstic d'alumini és un bon material per facilitar el processament i el modelat. És un producte excel·lent per perseguir l'eficiència i guanyar temps. Pot escurçar el període de construcció i reduir els costos. Els panells d'alumini-plàstic es poden tallar, tallar, acanalar, serrar en cinta, perforar, mecanitzar i comprimir-se, en forma de fred, plegat en fred, envernissat en fred, reblat, roscat o enganxat.

1, bona resistència al clima, alta resistència, fàcil manteniment.

2. La construcció és convenient i el període de construcció és curt.

3, excel·lent processament, aïllament tèrmic, aïllament acústic i excel·lent rendiment contra incendis.

4, bona plasticitat, resistència a l'impacte, pot reduir la càrrega a l'edifici, bona resistència al xoc.

5, suau, lleuger i fort.

6, per triar més colors.

7, l'equip de processament és senzill, el processament in situ.

8, flors i patrons es poden personalitzar la producció