Guia d'instal·lació

20150207034939_28657(001).jpg

1, panell compost d'alumini Melthods de connexió comunament utilitzats

El panell compost d'alumini pot utilitzar mètodes de processament metàl·lic i de plàstic utilitzats comunament per connectar la connexió. Després d'introduir diversos modes de connexió que s'utilitzen habitualment:

(1) les connexions del rebló
El panell compost d'alumini es pot connectar entre l'ús de plats o plaques d'alumini adequats i altres materials. Aplicació a l'aire lliure o en llocs amb molta humitat, si els reblons usen el nucli d'acer inoxidable, eviteu l'efecte de corrosió de la placa d'alumini-plàstic, , el nucli de rebló està connectat de manera fixa per retirar-se després que els reblaps del capçal de compactador només s'utilitzin per a aplicacions en interiors.

(2) amb un sujetador roscat
És exterior i interior amb dos
a.Partes per a la fixació a l'aire lliure
Quan s'utilitza el sujetador roscat, cal tenir en compte el coeficient d'expansió tèrmica del plafó compost d'alumini, per evitar la deformació de la placa d'alumini a causa de la deformació tèrmica i espremuda, el panell compost d'alumini d'obertura anterior ha de ser més gran que el diàmetre del cargol, els requisits d'expansió.

L'ús del cargol d'acer inoxidable amb junta es pot evitar la placa d'alumini per deformació d'extrusió, s'ha obtingut la funció del producte per verificar. Per escollir el cargol de fixació del cargol de material estructural adequat, s'ha d'utilitzar la clau de torsió o el tornavís, assegureu-vos que la rentadora estigui segellant eficaçment però no massa ajustat a la superfície del panell compost d'alumini per deixar rastres.

La construcció i, en ocasions, necessiten utilitzar bits en la perforació o la deformació de la carcassa d'alumini o l'estructura inferior per aconseguir un forat de perforació i rebló del centre fix. Cal prestar atenció a això, per garantir l'eliminació de la pel·lícula de protecció als cargols de fixació abans.

b.Partes per a la fixació interior

El cargol per a la fixació de la connexió d'aplicació en interiors pot utilitzar diferents acers en forma de cap o fusta. Aquests cargols no solen permetre el desplaçament d'expansió tèrmica del panell compost d'alumini.

Els cargols de capçal amb caputxa es poden utilitzar per a la fixació del panell compost d'alumini, poden utilitzar el mètode d'orifici compost habitual o directament a la placa d'assaig del plafó d'alumini, aquests panells més grans que el diàmetre del forat de la vareta del cargol.

(3) soldadura plàstica (només per al material del PE)
L'ús de la connexió de soldadura a l'aire calent es pot aplicar al compòsit d'alumini entre el plàstic entre, utilitzeu una pistola de calefacció elèctrica amb capa de material de nucli de polietilè amb fusió d'aire calent a l'aire i la vareta de polietilè després de la qualitat de soldadura de la connexió de refrigeració,

A preparar una bona interfície de límit de plaques;

B aire net net;

C La temperatura de soldadura correctament;

D dret de pressió de contacte;

Velocitat de soldadura E

(4) enllaç
L'ús d'adhesius metàl·lics / adhesiu general. Per a taulers publicitaris en interiors, disposició de l'estand Els adhesius comuns de metall o comuns són adequats per a la unió de plaques compostes, la cinta de doble cara adequada per a una alta resistència no és necessària per a la connexió. En ocasions, es recomana l'ús d'un adhesiu d'un sol component.

SIKA-BOND

Cal tenir en compte que, quan s'utilitza a l'aire lliure quan la capacitat adhesiva de resistir la força estàtica del general.

Quan el panell d'alumini enquadernat i altres materials, poden fraccionar els enllaços a causa dels coeficients d'expansió tèrmica de diferents materials.

(5) connexió de la targeta de connexió
Usualry també es pot utilitzar per connectar l'aparell de combinació fixa, el panell compost d'alumini, l'aparell d'alumini pot semblar o està fet de material plàstic i es converteix, en general consta de dues parts i està format per una connexió de cargol.


2, GB / T 17748-2008 guia d'aplicació de panells compostos d'alumini

1.estada
El panell compost d'alumini en el plec durant la construcció, ha de ser ranurat a la vorilla, d'acord amb els requisits, generalment es pot obrir la ranura, ranura tipus U tipus V, diversos modes ranures típics es mostren a la figura C.1. En cas d'utilitzar la ranura especial de la placa d'alumini, assegureu-vos que la profunditat ranurada no fa malbé el contrari de l'alumini i deixeu el gruix de la capa de plàstic 0,3 mm. A la ranura a la llauna, segons cal utilitzar mesures de reforç de costella vorejades, com ara

2.tear film
El panell compost d'alumini després de la instal·lació hauria d'eliminar ràpidament la pel·lícula de protecció, la pel·lícula protectora es reduirà a causa de l'envelliment causada per la possibilitat de llençar la pel·lícula, la cua residual greu o la contaminació greu de la superfície d'alumini, etc.

3. la protecció de la pel·lícula superficial
S'ha d'evitar danyar la superfície de la pel·lícula de pintura
4. la direcció d'instal·lació
Atès que la superfície de la pel·lícula de panell compost d'alumini s'utilitza generalment en la producció del procés de recobriment del rodet, el color del recobriment pot tenir certa direcció (especialment el color del metall), vist des d'un angle diferent, el color sensorial de la placa d'alumini-plàstic pot tenir algunes diferències, Per evitar aquest tipus de diferència, s'ha d'instal·lar una placa de plàstic d'alumini d'acord amb la mateixa direcció de producció.

5. Manteniment de manteniment
El panell compost d'alumini durant almenys un any hauria de tenir un manteniment de neteja, eliminar les taques de superfície i substàncies nocives, mantenir la superfície neta, assegurar la vida útil normal del producte. Podria ser agent de neteja flexible amb neteja neutra, s'ha de tenir en compte la neteja abans de l'agent de neteja per a placa d'alumini recoberta sense efectes adversos

6. condicions d'instal·lació
El panell compost d'alumini s'ha d'emmagatzemar en un lloc sec, fresc i ventilat, els problemes d'emmagatzematge no haurien de superar els 70 DEGC.

7. flexió i flexió
El panell compost d'alumini per a aplicacions de ranura de ranura s'ha de considerar prèviament un bon procés de plegat, sense repetir el plegat, sobre la necessitat de no aplicar ranures d'aplicacions doblegades d'alumini directament, el radi mínim de plegat no hauria de ser inferior a 30 cm.

8. donar suport al material de segellat
El material de segellat per a placa de plàstic d'alumini ha de tenir una bona climatització i una bona compatibilitat amb la placa d'alumini. El material de soldadura també ha de complir els estàndards nacionals o industrials pertinents. El material de segellat és fàcil de contaminar fins i tot la corrosió del panell compost d'alumini, de manera que la prova es va realitzar abans de tot

materials de segellat i compatibilitat amb placa d'alumini és necessari.

9.design i instal·lació

El disseny de la instal·lació del panell compost d'alumini hauria d'implementar les especificacions pertinents per al disseny d'instal·lació, i considerar plenament l'expansió tèrmica i la contracció, per evitar que l'enginyeria i la rugositat superficial tinguin un efecte negatiu.

10. la transportació
El panell de composició d'alumini en el procés de transport i transport ha de ser apilat, llis, estable, evitar moviments, arrossegar, ratllar la superfície, col·lisió i aixafament local.


3, Mètode
1, el mètode de construcció directa adhesiu
A, una placa base i un plàstic compost de plàstic d'alumini (contraxapat o adhesiu de capa de superfície plana amb adhesiu a la força adhesiva), lleugerament sec, no enganxat a la mà (segons la temperatura, uns 10 minuts), la placa de composició d'alumini i plàstic es pega a la contraxapat, pressió de palmellació de les mans, fins que la placa de composite plàstic d'alumini estigui completament enganxada a la fusta contraplacada per al control. No utilitzeu la superfície de ferides o ferides de material dur fàcil de l'eina de cops de punts

B, juntura reservada de 5-10mm de costura, retallada per segellat en juntes omplerta o.

2, cinta adhensive de doble cara i adhensive i d'ús
utilitzant una cinta adhesiva de doble cara (segons l'alçada, la mida de la placa composta d'alumini i plàstic i la càrrega del rodament, la selecció de poliuretà amb escuma baixa o cinta de doble cara de polietilè) a la forma de camp en pasta de xapes, àrea 3O%, el 7O% restant no es pega Una part es col·locarà amb un espai en forma de Yutian recobert, a continuació, el plafó de composició d'alumini i plàstic es pega a la part superior, amb les mans enganxades per enganxar-les completament.

3, mètode de construcció de suspensió en sec de murs cortina
La paret de cortina del panell compost d'alumini en forma d'estructura es pot dividir en un mur cortina de murs de mampara de placa d'alumini i una mena de cortina de placa d'alumini tipus component en dues formes.

Els murs cortina tipus unitat són panells i marcs metàl·lics (bigues, columnes) muntats a la fàbrica per a murs cortina unitària, murs de cortina per formar una instal·lació completa de paret de cortina de suport al lloc.

B, el mur de cortina de tipus de component és el suport de la columna de la paret de la cortina, la biga i la placa d'alumini s'instal·len seqüencialment al lloc.


4, La cortina de l'edifici  

Compost pel sistema d'estructura de suport i el panell, pot ser contrari a l'estructura principal d'una determinada capacitat de desplaçament, sense compartir l'estructura del cos mitjançant la construcció dels efectes de l'estructura de tancament o estructura decorativa.

Diagrama de muntatge de la quilla:

5, Classificació del panell compost d'alumini del sistema de murs cortina
La paret de cortina del panell compost d'alumini a més de tenir un paper de decoració, però també a moltes funcions, com la protecció de la paret exterior de l'estructura de l'edifici aïllament acústic, l'aïllament tèrmic, a prova d'humitat, hereten el vent, per aconseguir aquestes funcions, s'ha de garantir des de la tecnologia, des de l'aspecte tecnològic del sistema de paret de cortina principalment dividit en un sistema tancat de paret tancat i obert.

1, el mur de cortina tipus tancat és el de les juntes del panell amb cinta adhesiva segellada. Els mètodes específics de costures de segellat es poden dividir en secs i secs tancats tancats. Tancats per un segellant a prova de l'estat. sec i tancat per cola d'emmotllament per extrusió.

2, obre el sistema de paret de cortina que es refereix entre la paret de cortina interior i exterior que està oberta, connectada. Per tal d'aconseguir l'efecte de l'aïllament tèrmic, l'aïllament acústic com la construcció de la impermeabilitat a la funció de la cortina, el seu interior està segellat , també anomenat darrere del mur cortina.

Obrir la tecnologia del sistema de paret cortina i l'estructura tradicional de paret de cortina completament tancada té molts avantatges únics comparats, juntament amb el següent

1. La capa decorativa de metall darrere per mantenir la circulació de l'aire durant molt de temps, de manera que el rendiment tèrmic és bo, pot reduir considerablement els danys als edificis causats per la temperatura, com per reduir la conducció de calor, reduir les esquerdes de l'estructura de l'edifici

2. Mantenir la paret seca, la humitat interior pot ser molt ràpida, la nova paret es pot assecar ràpidament

3. La combinació i el material d'aïllament de la paret poden reduir considerablement el soroll que afecta l'exterior. Millora la comoditat de la sala d'interior.

4. Els efectes de la intensitat de la pressió del vent sobre la paret externa de la construcció es reduiran a causa de l'obertura de l'estructura de la cortina, per la qual cosa es pot reduir la placa de malla gran o cap costella

5. L'estructura del marc de la cortina pot reduir el nombre i la quantitat de punts fixos