Panell d'alumini-plàstic segons l'efecte de decoració de classificar

- Sep 08, 2017-

A. revestiment decoratiu d'alumini-plàstic Junta

Estan cobertes per una gran varietat de revestiments decoratius a la superfície de placa d'alumini. Comunament utilitzat fluor carboni, polièster, acrílic revestiment, principalment, incloent-hi metall color, color clar, perlats, colors fluorescents i altres colors, amb paper decoratiu, és la més varietats de mercat comú.

B. Oxidized per pintar placa d'alumini-plàstic

L'ús de l'oxidació anòdica tractament temps de panells d'aliatge d'alumini amb rose, bronze i altres colors únics, jugar un especial efecte decoratiu.

Làmina C. Consell compost decoratius

És a dir, la pel·lícula de color segons el conjunt del procés condicions, segons el paper de l'adhesiu, per tal que l'adhesiu de pel lícula de color recoberta en la part inferior de la placa d'alumini o afixada directament a la placa d'alumini descremada tractada. Les principals varietats tenen altell patró, tauler de fibra de fusta i així successivament.

M. color planxa d'alumini-plàstic impremta

serà patrons diferents a través de l'ordinador avançada tecnologia d'impressió, color impressió de tinta sobre el paper de transferència imprès en una varietat de patrons naturals de composició i després a través de la tecnologia de transferència tèrmica indirectament en el plàstic-alumini còpia de la placa d'una varietat de patrons naturals imitacions. Pot conèixer la creativitat del dissenyador i elecció personalitzada del propietari.

E. placa de plàstic-alumini raspallat

L'ús de superfície per filferro dibuix tractament d'alumini de aliatge panells, comú és filferro d'or plata i dibuix dibuix productes, donar a les persones diferent gaudi visual.

Panell d'alumini-plàstic Mirror F.

La superfície del panell d'aliatge d'alumini és polit i tractat com un mirall.