Recobriment de PE A / B incombustibles d'acer/taula aglomerada

Ignífug acer/taula aglomerada és compost d'alt/baix capa de plaques d'alumini amb inorgànic compost nucli ignífug ignífugs, després de la capitalització de la pel·lícula de polímer, doble cara pintura i agreujar darrer full.
Xateja ara

Detalls del producte

Recobriment de PE A / B incombustibles d'acer/taula aglomerada

Ignífug acer/taula aglomerada és compost d'alt/baix capa de plaques d'alumini amb inorgànic compost nucli ignífug ignífugs, després de la capitalització de la pel·lícula de polímer, doble cara pintura i agreujar darrer full. S'aplica àmpliament a edifici cortina esperes amb elevades necessitats ignífugs. És la tercera generació per substituir productes importats cortina d'acer/taula aglomerada i decoració d'interiors d'acer/taula aglomerada. Ignífug acer/taula aglomerada té no només tots els avantatges del acer normal/taula aglomerada però també excel·lent ignífug. Això ha conformat a la norma GB8624 B1 i A2 ignífug, LSOH, lliure d'halògens, no gas verinós, nucli dur capa, processament fàcil i instal·lació.

 

◎ Tret:

Actuació notable ignífug ①
Amb alt rendiment nucli LSZH, el panell Composite 4mmSteel pot permetre 2O-3Omins sota l'impacte positiu de la flama de 1200-15OO grau. Segons GB8624-2OO6 «materials de construcció rendiment de combustió del mètode», és els materials ignífugs nivells B1 i aconseguir a través de certificació NFTC.

Súper Weather capacitat

Per PVDF recobriment avantatge com a resistència a la corrosió, taca resistència i capacitat de temps, no importa què tan calent sol o congelació de blizzard, nostre ignífug panell compost d'acer és en bon estat en el seu aspecte original perfecte.

Súper pelant força

Amb nucli ignífugs d'alt rendiment, l'índex tècnica clau, closca força, és més alt que el panell no ignífug en un 10% més que ha pelat 2O cicles amb temperatures de 40 º C a 80 º i sense canvis força.

revestiment uniforme, varietat de color:

El recobriment s'adhereix per empatar metalls després de recobriment de conversió i paper d'alumini. Més uniforme i colors, més seleccionables i coctelería

Alta resistència

Amb la resistència del fort impacte, pintura de qualitat alta duresa, acer/taula aglomerada ha cap dany en zona de sorra i vent.

 Fàcil manteniment

Fàcil de netejar, fins i tot en algunes zones de contaminació més pesat, ignífug acer/taula aglomerada es poden netejar per Netejador neutre només. Mantenir-lo nou després de cada neteja.

 

◎ Gamma d'aplicació:

Ignífug acer/taula aglomerada és un material ideal per àmpliament utilitzats en la decoració de mur cortina interiors i exteriors, com les sales d'exposicions, sales de recepció gran.

botigues, edificis d'oficines, madeixes, hotels, hostals i apartaments; S'utilitza per decorar les parets interiors, sostres, banys, cuines, balcons, cartells, túnels, metro agonitzants, locutori, vela i altres usos industrials.


Investigació